Bőr ápolás - Szépségszalon VI. kerület
Nálunk minden egy helyen! Fodrászat, kozmetika, masszázs, műköröm.
Belépés

Védjük bőrünket a hidegben is!

Arc és kéz ápolás a hidegben is !

Az októberi szeszélyes időjárás próbára teszi bőrünket. Előkerülnek a kötött pulcsik és a puha sálak, azonban ne feledkezz meg arcbőröd megfelelő ápolásáról sem!
Ebben az időszakban bőrünk fokozott stressznek van kitéve. A kinti hideg levegő és a fütési szezon miatt száraz, meleg levegő változása fokozottan megviseli. Erre megoldás a BABOR Skin Protect Cream!
De nem feletkezzünk meg a kezünkről sem! Hisz a lassan beköszöntő tél és az egyre csípősebb idő miatt a nőitáskák kötelező kiegészítője egy ápoló kézkrém. A limitált kiadású hópelyhes csomagolásban kapható BABOR SPA Repair Hand Cream is kipróbálható és megvásárolható Budapest 6. kerületi szépségszalonunkban. 

Skin Protekt arc krém:
Egy 14 órás gazdag krém, amely megvédi a bőrt a zord téli időjárástól. A krémben található COLD PROTECT Shieéd (ún.hideg elleni védőpajzs) és cikoria növény-kivonat speciális szinergiája segít megerősíteni a bőr védelmi zónáját. A hatóanyagok intenzíven hidratálnak és táplálnak, a sheavaj és a makadámdió olaj helyreállítja a stresszes bőr rugalmasságát, miközben csökkenti a bőr feszülő érzését és kipirosodását. 

Repair Hand Cream:
Ez a kézkrém az értékes ásványi anyagoknak és nyomelemeknek köszönhetően biztosítja, hogy kezed télen is puha és hidratált maradjon. Mindemellett a százszorszép-kivonat csökkenti az öregedési foltok megjelenését!
Praktikus és egyedi kiszereléssének köszönhetően bármelyik női táskában elfér, így tökéletes választás a szürke mindennapok ellenszerének a hideg hónapokban. 

Látogass el kozmetikánkba, próbáld ki és szerezd be te is őket ! 

Hair&More

Ha később szeretnél visszatérni erre az oldalra,
akkor kattints a lentebb látható Megosztás gombra
és a Facebook oldaladon megtalálod ezt a hirdetésünket!

 

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.